Hírek
23446 hír az adatbázisban
Modern mosógép: a kisgyermekes családok kedvence (x)
Marketinginfo.hu - 2023-10-17 11:44
DM

Kisgyermekes családok esetében különösen fontos, hogy egy hatékony és energiatakarékos mosógép legyen a háztartásban.

A gyerekek ruháit ugyanis gyakran kell mosni a különböző foltok miatt, ám mindez nagyobb víz- és áramfogyasztással is jár. Ráadásul a többszöri mosás miatt a textíliák hamarabb károsodnak.

A Miele mosógép azonban kimondottan ilyen esetek elkerülésére kínál megoldást: nemcsak kíméletes a ruhához, hanem energiatakarékos is, további előnye, hogy 23-féle folt eltávolítására is képes. Ismerje meg a részleteket!

Intelligens tisztítás

Egy különleges márkáról van szó, amely sajátos fejlesztéssel állt elő, és már évek, évtizedek óta sokak kedvence. A Miele neve ugyanis egyet jelent a megbízhatósággal és az innovatív technológiákkal.

A mosógépeik fő jellemzője, hogy egy úgynevezett TwinDos adagolórendszert alkalmaznak, amelynek köszönhetően intelligenssé válik a mosási folyamat. Mit jelent ez a gyakorlatban?

Azt, hogy ennek segítségével nem nekünk kell eldönteni, milyen textíliát milyen hőfokon mossunk, mert ezt a gép megteszi helyettünk. A mosógépekhez fejlesztett UltraPhase 1 és 2 mosó- és tisztítószerekkel együtt 30%-os megtakarítást érhetünk el ahhoz képest, mintha mi magunk állítottuk volna be a mosószeradagokat.

Ez a rendszer lehetővé teszi, hogy mindig optimálisan legyen kihasználva a mosási idő, energiát és időt takarít meg számunkra. Ha szeretnénk, be is programozhatjuk, mikor induljon vagy mikor álljon le a gép.

Az UltraPhase 1 és 2 mosószerekkel olyan foltok is eltávolíthatók a ruhákból, mint a fű, a föld, a kakaó, a ketchup, a kóla vagy a csokoládé - hogy csak a gyerkőcök esetében előforduló leggyakoribb eseteket említsük. De teljesen tisztává varázsolható a koszos gallér is, hiszen összesen 23-féle folt ellen képes felvenni a küzdelmet a mosószer.

Kíméletes a ruhákhoz

Az ismert gyártó termékei között nemcsak mosógépeket találunk, hanem más egyéb háztartási készülékeket is, mégis valamiért a mosógépek a legismertebbek. Ez azért van, mert köztudott, milyen kiváló ezeknek a termékeknek a minősége, a háziasszonyok egymást közt is ajánlják a Miele mosógépeket egymásnak.

Talán ők maguk sem sejtik, hogy ami miatt annyira szerethető ez a készülék, az a méhsejtcellás dob: ennek a kialakításnak köszönhetően a ruhák nem bolyhosodnak, nem szálasodnak, többszöri mosás után sem mennek tönkre.

Rendkívül sokféle textília kimosása válik lehetővé: a pehelypaplané éppúgy, mint a függönyöké. A kisgyermekeseknek jó hír, hogy sportcipőt is nyugodtan tehetünk a mosógép dobjába.

Energiatakarékosság

Az EcoFeedback funkció teszi lehetővé, hogy az említett mosógépek csak pont annyi vizet és áramot használjanak, amennyi szükséges. Ez minden modellben megtalálható, a TwinDos rendszerrel együtt pedig növelhető a költséghatékonyság.

Érdemes alaposan szétnézni a gyártó oldalán, és az igényeinknek megfelelő készüléket kiválasztani. A gépeket minimum 20 évre tervezték: gyerekeink rég felnőnek, mire szükségessé válik egy új mosógép beszerzése!
NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  A tökéletes mosógépek kiválasztásának kulcsa (x)
  Kognitív főzés a Miele-vel
  Díjat kapott a Miele
  Barnamedvével kampányol a Samsung
  Meghökkentő Samsung kampány a POS Mediától
  Hordozható, folttisztító „minimosógép” nyerte a formatervező versenyt
  Így látják a jövőt az Electrolux Design döntősei
  Óriás kapacitású mosógépet debütál az LG

További hírek ebben a kategóriában

Grafikus képzés nem csak művésze...
Ezek a világ legetikusabb vállal...
Add el először a személyiséged, ...
A Suzuki Vitara az Elviszlek mag...