Hírek
23430 hír az adatbázisban
Daradics Kinga az eMAG Magyarország új ügyvezetője
Marketinginfo.hu - 2023-12-15 10:33
Karrier

2023. decemberétől Daradics Kinga tölti be az eMAG Magyarország ügyvezető igazgatói pozícióját.

Céljai között szerepel a vállalat piacvezető pozíciójának megerősítése, az ügyfelek vásárlási élményének fokozása, valamint a magyar kereskedelmi partnerek támogatása a 35 millió potenciális ügyfelet kínáló régiós piac elérésében. Az eMAG.hu új vezetője korábban többek között olyan területeken dolgozott, mint a kiskereskedelem, a technológia, a fintech vagy az energetika, korábban a MOL Románia vezetőjeként pedig több ezer munkatárs munkáját koordinálta. A magyar szakember kinevezésével az eMAG a következő lépést teszi meg a magyar piac iránti elkötelezettségének megerősítésében, miután a vállalat a közelmúltban felavatta 117 ezer négyzetméteres logisztikai bázisát Dunaharasztiban.

Az elmúlt években az eMAG folyamatosan erősítette magyarországi jelenlétét a logisztikai gerinchálózata és a szállítási infrastruktúrájának fejlesztésével. A vállalat nemrég Dunaharasztiban megnyitotta saját, magasan automatizált logisztikai bázisát, amelyben a korábbinál hatékonyabban tudja feldolgozni a rendeléseket, így gyorsítva a kiszállítást ügyfelei számára. Mindez elengedhetetlen ahhoz, hogy az eMAG univerzális online vásárlási platformmá váljon a magyar felhasználók számára.

A mérföldkő elérését követően az eMAG egy fontos változást jelent be az eMAG Magyarország vezetésében is: 2023. decemberétől Daniel Spiridon felel a Fashion Days (az eMAG Csoport divatra fókuszáló online platformja) regionális irányításáért, míg Daradics Kinga lesz a magyar leányvállalat új ügyvezető igazgatója.

"Köszönjük Daniel Spiridonnak, amiért az elmúlt másfél évben koordinálta az emag.hu átalakítását, beleértve az új raktárunk megnyitásának és a vezetői csapatunk elismert magyar szakemberekkel való megerősítésének jelentős mérföldköveit. Üdvözöljük Daradics Kingát az eMAG Magyarország vezérigazgatói posztján, és bízunk abban, hogy személyében a magyar piac alapos ismerete jól kiegészíti majd regionális e-kereskedelmi szaktudásunkat, valamint a technológiai és logisztikai infrastruktúrába történő beruházásainkat. Így további lépéseket tehetünk annak érdekében, hogy teljesítsük az ügyfeleinknek tett ígéretünket, és olyan univerzális vásárlási platformmá váljunk, amelyen több mint kilencmillió terméket érhetnek el a vásárlók a legkülönbözőbb igényeikhez igazodóan, egyszerűen és gyorsan kiszállítva. Ezen felül Marketplace platformunkon jelen lévő helyi vállalkozásoknak lehetőséget adunk arra, hogy 35 milliós régiós piac (Magyarország, Románia, Bulgária) elérésével bővítsék eladásaikat" - kommentálta az új ügyvezető kinevezését Tudor Manea, az eMAG Csoport vezetője.

"Az eMAG Magyarország piacvezető online kereskedelmi platformja, a cég vezetése páratlan lehetőség számomra, ahol a megtiszteltetés és a felelősség összetalálkoznak. Különösen fontos kihívás számomra, hogy nem csupán a saját növekedésünket tartjuk szem előtt, hanem piacterünkkel a teljes hazai online kereskedelemi ökoszisztéma fejlesztésének feladatát is magunkra vállaltuk. Az eMAG regionális piaci erejével és a magyar csapat elkötelezettségével együtt lehetőségem van formálni a jövőt, inspirálni az innovációt és egy olyan utat kijelölni, amely az univerzális vásárlási platform megvalósításával új szintre emeli az ügyfélelégedettséget" - mondta el kinevezése kapcsán Daradics Kinga.

Daradics Kinga tanulmányait több hazai és nemzetközi felsőoktatási intézményben végezte, többek közt a Harvard Business Schoolon, Thunderbird Arizonán, University of Sheffielden és a Corvinus Egyetemen tanult. Munkája során jelentős nemzetközi tapasztalatra tett szert mind profitorientált, mind non-profit területeken. Többek közt a MOL Románia ügyvezető igazgatója volt, később pedig az IT szektorban digitális transzformáció, szoftverfejlesztés, fintech területeken dolgozott, legutóbb a Neominds.tech társalapítójaként.

Magyarország első fenntartható befektetésekkel (ESG) foglalkozó alapja, az Impact Ventures felügyelőbizottsági tagja, az Institute of Directors Hungary elnöke. Több mint hét éve tagja a nemzetközi Fiatal Elnökök Szervezetének (YPO), ahol európai igazgatósági tagként tevékenykedik. A Forbes magazin román kiadása öt alkalommal választotta be a legbefolyásosabb női vezetők listájára, az International Women's Forum pedig a globális feltörekvő tehetségei közé választotta Daradics Kingát.NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Új Marketplace-vezető az eMAG Magyarországnál
  Tízből kilenc eMAG-vásárló okosórát választ a hagyományos helyett
  Érintésmentes csomagautomatát telepít az eMAG és az Extreme Digital
  Új HR-igazgató koordinálja az az eMAG és az Extreme Digital egyesült csapatát
  Új marketingigazgató viszi tovább az eMAG és az Extreme Digital márkákat
  Az eMAG megnyitotta első magyarországi üzletét
  Magyarország legnagyobb forgalmú webáruházai
  Az eMag adományoz
  Új kereskedelmi igazgató az eMAG.hu-nál
  Új marketingmenedzserrel erősít az eMAG

További hírek ebben a kategóriában

A nők közel fele nem tér vissza ...
Egyre több vállalatnál döntenek ...
Új Marketplace-vezető az eMAG Ma...
Tízből négy diák úgy látja, könn...