Hírek
23430 hír az adatbázisban
Új ügyvezető igazgatóval erősít a Bellis Egészségtár
Marketinginfo.hu - 2024-01-15 09:12
Karrier

Új ügyvezetővel, Danis Ádámmal indítja az évet a Bellis Egészségtár Kft., a nemrég gyógyászati segédeszközök irányába is terjeszkedő gyógyszernagykereskedelmi vállalat.

A vezetőváltással megújulás és a kiaknázatlan területek fejlesztése várható a vállalatnál.

A Hungaropharma Gyógyszerkereskedelmi Zrt. legnagyobb leányvállalataként működő Bellis Egészségtár Kft. 2023-as, gyógyászati segédeszközök terén történő sikeres terjeszkedésével egyedülálló piaci pozíciót foglalt el. A Patella Gyógyászati Segédeszköz Kft. akvizíciójával a nem gyógyszertermékek portfóliójának bővítésére irányuló tudatos stratégia részeként nagyon jelentős termékbővülést ért el - elsősorban az orvostechnikai eszközök, gyógyászati segédeszközök, ortopédtechnikai eszközök és az otthonápolási termékek terén. Új piaci szegmensben vált domináns szereplővé, ezzel is tovább erősítve jelenlétét az egészségügyi ellátórendszerek támogatásában.

Az új ügyvezető igazgató, Danis Ádám 15 éves gyógyszeripari tapasztalattal rendelkezik, a Bellis Egészségtár Kft-nél pedig az elmúlt 8 évben kereskedelmi igazgatói pozíciót töltött be. A változás kapcsán hozzátette: "Mindig izgalmas új szerepkörből látni a vállalatunkat. A gyógyászati segédeszközök terén történő terjeszkedésünk kulcsfontosságú mérföldkő volt 2023-ban, mellyel a piacon egyedülállóan több szegmenst is lefedünk. Ez a bővülés szemléletváltást is magával hoz, hiszen egyre több területen tudunk majd jelen lenni a beteg-kiszolgálásban."NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Jelentett a Hungaropharma
  A Hungaropharma Zrt a QB Pharma Kft új tulajdonosa
  Összejátszottak a gyógyszer kereskedők?

További hírek ebben a kategóriában

A nők közel fele nem tér vissza ...
Egyre több vállalatnál döntenek ...
Új Marketplace-vezető az eMAG Ma...
Tízből négy diák úgy látja, könn...