Hírek
23430 hír az adatbázisban
A téli bőrápolási rutin legfontosabb lépései (x)
Marketinginfo.hu - 2024-01-15 12:47
Egészségmarketing

A páratartalom változása, a beltéri fűtőtestek szárító hatása, a viharos szél, a légszennyezettség - ezeket a hidegebb hónapokkal együtt járó változásokat bizony a bőröd is komolyan megérzi.

Ennek köszönhetően sokkal szárazabbnak és fakóbbnak tűnhet a bőrünk.

Ezért is bír még nagyobb jelentőséggel ebben az időszakban a krémek mellett az olyan tápanyagokban és hatóanyagokban gazdagabb szérumok használata, mint amilyenek a QMS Medicosmetics Hungary kollagénszérumjai.

Ezek azonban csak akkor tudják maximálisan kifejteni a jótékony hatásaikat, ha rendszerben vannak használva. A mai cikkünkben pedig megmutatjuk, hogyan tudod ezt megtenni.

1. lépés

Ha a pórusaid el vannak tömődve különféle mikroszennyeződésekkel, akkor hiába veted be a QMS 97%-ban bőrazonos kollagénmolekulákat tartalmazó szérumjait, nem fogják tudni megfelelően kifejteni a hatásukat.

Ezért is fontos, hogy ébredés után mindig az legyen az első, hogy a QMS krémes állagú, ásványi olajoktól mentes hidratáló mélytisztítójával eltávolítod az éjszakai kiválasztással a bőrödre kiült anyagokat.

2. lépés

Ahhoz, hogy a bőröd optimálisan tudjon működni, szüksége van arra, hogy a tisztítás után helyreálljon a pH-érték, és regenerálódjon a savköpeny.

Ezért sem maradhat ki a bőrápolási rutinból a tonizálás, amelyhez javasoljuk számodra a QMS kellemes illatú, frissítő tonikját. Rendkívül hamar felszívódik, így nem kell félned attól, hogy ez a művelet túl sok időt vesz majd el a reggeli készülődésből.

3. lépés

Most, hogy felkészítetted a bőrödet a hatóanyagok fogadására, jöhet a QMS azonnali bőrfeszesítő hatású nappali szérumja, amely a bőr legmélyebb rétegeibe beépülve feszesít, és ránctalanít.

Ha netalántán a kelleténél érzékenyebb lenne a bőröd, akkor a Day Collagen Sensitive Serum lesz számodra az ideális, amelynek a hatóanyag-tartalma ugyanolyan erős, mint az előbbi készítményé, csupán ezt bőrnyugtató anyagokkal egészítették ki, hogy még véletlenül se okozzon bőrpírt.

4. lépés

Miután a fentebb említett lépéseket elvégezted, vigyél fel egy kevés hidratáló krémet, és ezzel a reggeli bőrápolási rutint le is tudtad!

Ha elfogadsz egy jó tanácsot, válaszd az Active Glow SPF 15 színezett hidratálót, amely nem véletlenül lett a QMS egyik legkedveltebb készítménye. Képes átvenni a bőr természetes árnyalatát, így bőrszíntől függetlenül bárki használhatja, és az enyhe színezettsége révén a hidegebb időszakban is egészséges, bronzos fényt ad a bőrnek.

(télen használj inkább olyan tápláló krémet nappalra is, amely véd a hidegtől, széltől, és a kinti és a beltéri hőmérséklet különbségektől)

+1 lépés

Ahhoz, hogy újra egy szép, erős bőrstruktúra jöjjön létre, hetente legalább egyszer szükség van a bőr koptatására is, amit érdemes inkább este végrehajtani.

Erre a célra az egyik legjobb készítmény az Active Exfoliant 11%, amely egy otthon is biztonsággal használható gyümölcssav-komplex. Természetesen ebből is létezik már érzékenyebb bőrre kifejlesztett változat, amit ugyanúgy bátran használhatsz.

Ha betartod a fentebb leírtakat, akkor télen is ápolt, fiatalos és üde lesz majd bőröd!
NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Téli bőrápolási tippek férfiaknak (x)
  Használd ki az antioxidáns C-vitamin kedvező hatásait a bőrápolásban is! (x)
  A bőrápolás a férfiak esetében is fontos (x)
  Kollagénnel az öregedés jelei ellen (x)
  Újabb területen mutat példát az Eucerin
  A koreai weben támad az Estee Lauder
  A Nivea tévéreklámjaira költötték a legtöbbet júliusban

További hírek ebben a kategóriában

A Decathlon a tavaszi fáradtság ...
Az Egészség Hídja Összefogást se...
Mit tehetünk, ha túl száraz a le...
A Semmelweis Egyetem és a BioTec...