Hírek
23430 hír az adatbázisban
Hívd segítségül a hajfesték-eltávolítókat! (x)
Marketinginfo.hu - 2024-01-24 09:42
PR

Manapság már nem okoz kihívást, ha másmilyen hajszínre vágyunk, akár azonnal elkészíttethetjük az új külsőnket, de persze mi magunk is befesthetjük a hajunkat.

A nehézséget inkább az okozza, ha sötét foltok maradnak a bőrünkön, vagy ha túl intenzív lesz az árnyalat.

Szerencsére arra is van mód, hogy a festéket, illetve a sötét foltokat könnyedén eltávolítsuk, mégpedig a hajfesték-eltávolítók segítségével.

Mikor jelentenek ideális választást?

A probléma általában akkor merül fel, ha villámgyorsan szeretnénk megújítani külsőnket. A házilag történő hajfestés több kockázatot is hordoz magában: ilyenkor nagyobb eséllyel maradnak sötét foltok, festékmaradványok a bőrünkön, de persze előfordulhat az is, hogy elégedetlenek leszünk az eredménnyel. A claudiashop.hu festés és szőkítés kategóriájában elérhetők festékeltávolító termékek. Van rá mód, hogy orvosoljuk a problémát. Ezek a "színtelenítők" ráadásul gyengéden, kíméletesen távolítják el a mesterséges pigmenteket, méghozzá hajszálaink károsodása nélkül.

Érdemes kerülni a házi praktikákat

Nem kevés olyan tippel találkozhatunk, amelyek azt ígérik, hogy "házi módszerek" segítségével is eltüntethetők a festéknyomok, illetve a rosszul sikerült színárnyalat világosítása is megoldható. Az igazság azonban az, hogy sem a citromlé, sem a szódabikarbóna alkalmazása nem jelent biztos utat a sikerhez. Sőt, akár még rosszabbul is járhatunk, esetleg rontunk a meglévő színárnyalaton, vagy a hajunk károsodik. Miért kockáztatnánk meg mindezeket, ha létezik professzionális megoldás?

A tesztelt, szakemberek által ajánlott opciókat érdemes választani, amelyek már bizonyítottak az évek folyamán. Nem szabad megfeledkezni a biztonságról sem, a hajfesték-eltávolítók kíméletesek, bátran alkalmazhatók anélkül, hogy kárt tennénk a hajszálaink szerkezetében, vagy irritáció lépne fel a bőrünkön.

Hasznos tanácsok

Annak függvényében, hogy mi a célunk, többféle terméket is beszerezhetünk. Ha például csupán a homlokunkon, halántékunkon, esetleg fülünkön található maradványokat, festékfoltokat szeretnénk eltávolítani, akkor megfelelő lehet egy hajfesték-eltávolító törlőkendő is. Ugyanakkor rendelkezésünkre állnak színeltávolító hajradírok, folyadékok, Color Remover porok egyaránt. Utóbbival például korrigálhatjuk a mesterséges színfelhalmozódást, ugyanis 3 színmélységig kínál világosítást.

Nem kell tehát félnünk a hajfestés "hibáitól", bátran kísérletezhetünk merészebb megjelenéssel, hiszen bőven akadnak megoldások a korrekcióra.

Arra azonban fontos figyelni, hogy ezen termékeket kizárólag ép bőrfelszínen alkalmazzuk, s amennyiben bizonytalanok vagyunk a választásnál, nyugodtan kérjük ki több szakember tanácsát is. Az említett webshopban pedig minden praktikus kelléket megtalálunk, amire szükségünk lehet, de természetesen professzionális hajápolókat is, a ragyogó hajkoronáért.
NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Száraz hajfesték nyert a Henkel versenyén
  Természetes ambient

További hírek ebben a kategóriában

Tippek a műkörmös kiválasztásáho...
Lesz támogatás 2024-ben fürdőszo...
Melyek most a legnépszerűbb onli...
Korszerű klímatechnika – h...