Hírek
23429 hír az adatbázisban
Ipari járműhöz strapabíró tömlő szükséges (x)
Marketinginfo.hu - 2024-02-13 11:56
PR

Az ipari járművek, molnárkocsik, mezőgazdasági kisgépek és egészségügyi járművek nagy terhelésnek vannak kitéve a mindennapokban.

Nem ritka, amikor egyszerre több száz plusz súlyt kell megmozgatni a gépeknek. Ilyenkor a terheléssel mindig a keréknek kell megküzdeni, a zökkenőmentes működésben pedig nagy szerepe van a tömlőnek.

Miben más egy ipari tömlő?

Első ránézésre nem sok különbséget láthatunk, talán kicsit nagyobbnak, "vaskosabbnak" tűnnek, mint az átlagos tömlők. A különlegességük a kialakításban, anyagban és teherbírásban keresendő. Sokkal nagyobb súllyal képesek megbirkózni, mint a hagyományos változatok, mint amelyeket például kerékpárokhoz használnak.

A tapadas.hu ipari jármű tömlő kínálatában több nagyobb gyártó termékeit is megtalálhatjuk, ilyen például a Cheng Shin, a Mitas, a Deli és a T-Gum is. Többféle járműhöz kereshetünk gumibelsőt. Molnárkocsihoz, egészségügyi eszközökhöz, valamint más kis méretű ipari gépekhez, szerkezetekhez is.

A vásárlás során mindenképpen figyeljünk oda a méretre és a teherbírásra. Fontos, hogy olyan tömlőt válasszunk, ami kompatibilis az adott ipari járművel. Csak így garantálható a kényelmes és biztonságos használat. A legjobb, ha abból indulunk ki, ami jelenleg fent van az eszközön. Milliméteres pontossággal tudunk keresni, a kínálat sem kicsi, biztosan meg fogjuk találni azt, amire szükségünk van.

Az ipari járműveknek speciális igényeik vannak. Több száz kilogrammot kell mozgatniuk a mindennapokban, állandó terhelés alatt állnak. Ennek következtében a tömlő állapotára kiemelten oda kell figyelni. Olyat kell keresni, ami a nagy súlyt is elbírja mindamellett, hogy az eszközt ugyanúgy lehet kezelni, mozgatni, nem okoz majd plusz terhelést annak irányítása.

Speciális tömlőkre mindenhol szükség van

Gyárakban, de kórházakban is, az egészségügyi járműveknél. Nagy jelentőségük van, mivel ha egy is megadja magát, akkor az a gyártás folyamatát vagy egy vészhelyzetet is befolyásolhat. Itt a hangsúly nem a gyors cserén van, hanem azon, hogy minél inkább strapabíró legyen a tömlő. Az ipari változatok az átlagosnál sokkal nagyobb terhelést is könnyedén elviselnek. Éveken keresztül lehet őket használni. Ennek ellenére az az általános javaslat, hogy mindig legyen belőle legalább egy tartalék, hogyha valamelyik jármű kereke megsérül, akkor azonnal el tudjuk intézni a cserét.

A kompatibilitás is fontos

Mivel nem éppen hétköznapi járművekről beszélünk, hanem speciális eszközökről, gépekről, a tömlők méretezése, kialakítása is ehhez alkalmazkodik. Ezért is fontos, hogy a vásárlás során alaposan megnézzük, hogy az egyes termékeket milyen ipari szerkezethez lehet használni.

Kerüljük el a kellemetlenségeket és menjünk biztosra. Vegyük elő a sérült, lecserélendő tömlőt, és keressünk az alapján újat. Ha pedig nem vagyunk biztosak a döntésben, akkor mindenképpen kérjük ki szakember segítségét.
NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Már minden hetvenedik dolgozóra jut egy ipari robot a hazai gyártóiparban
  A Volkswagen egyelőre nem tervez újabb akkumulátorgyárat
  Növelte forgalmát és javította az eredményt tavaly a Bosch
  Rekordnyereséget ért el a Shell olaj- és gázipari vállalat
  Kifulladóban az építőipari lendület?
  Autóipari fejlesztésekben működik együtt az LG és a Microsoft
  Az ipari ingatlanok alig harmada energiahatékony egy felmérés szerint
  Ipari IoT trendek

További hírek ebben a kategóriában

Tippek a műkörmös kiválasztásáho...
Lesz támogatás 2024-ben fürdőszo...
Melyek most a legnépszerűbb onli...
Korszerű klímatechnika – h...