Hírek
23429 hír az adatbázisban
Közeleg a nyár, milyen árnyékolót válasszunk? (x)
Marketinginfo.hu - 2024-02-15 11:19
PR

A nyár közeledtével időszerű kérdés a terasszal, erkéllyel vagy kerttel rendelkezők esetében, hogy milyen formáját válasszák a nap elleni védelemnek.

A déli napnak kitett nyílászárók esetében is érdemes elgondolkodni rajta.

Télen azt várjuk, hogy süssön a nap és melegítsen át minket és az otthonainkat, nyáron viszont menekülőre fogjuk, és szenvedünk a hőségtől. De nem kell, hogy így legyen, kellemes körülményeket teremthetünk a lakásban és a teraszon, ha gondoskodunk a megfelelő árnyékolásról. A külső árnyékolók lényegesen hatékonyabbak, hiszen megakadályozzák az üvegfelületek felmelegedését, így a naprolók, a napernyők és a napvitorlák tökéletesnek bizonyulnak. Valamennyi közül utóbbiakat ajánljuk figyelmedbe, ismerd meg, miért jó választás!

Milyet válasszunk?

A fizikai és online szaküzletekben számos kérdéssel szembesülünk, amikor döntésre kerül a sor, hiszen létezik vízálló és vízáteresztő napvitorla is a kínálatban, de más típusú szerkezetet is választhatunk. Elsőként arról kell dönteni, ideiglenes vagy állandó árnyékoló szerkezetet szeretnénk-e, de fontos annak ismerete is, hogy mekkora és milyen formájú területre keresünk megoldást. Nem elhanyagolható szempont az sem, hogy mennyi pénz áll rendelkezésre a projekt megvalósításához.

A napernyőket senkinek sem kell bemutatni, nagy előnyük, hogy szinte bárhová elhelyezhetők és az áruk kedvező. Választhatunk hagyományos formájú vagy szögletes, különböző méretű darabokat. Nagy hátrányuk, hogy a szélterheléssel szemben nem ellenállóak, illetve a lábuk sok helyet foglal, megnehezíti a terület berendezését.

A mediterrán országokban alkalmazott napellenzők tökéletesek épület melletti teraszok árnyékolására, a motoros működtetésű változataik magas használati komfortot nyújtanak, azonban drága szerkezetek.

Ideális árnyékolók a teraszra

A klasszikus megoldások mellett mutatunk egy olyat, amely garantáltan elnyeri a tetszésedet, hiszen valamennyi, az árnyékolókkal szemben támasztott követelménynek megfelel.

Az utóbbi években egyre több helyen feltűnt napvitorlák nagyszerű megoldást kínálnak vízszintes és függőleges felületek árnyékolására, így teraszok, erkélyek, ajtók és ablakok, gépkocsibeállók, kertrészek, homokozók, medencék, játszóterek nap elleni védelmére tökéletesek. De jól használhatók vendéglátóhelyek teraszain, strandokon, közösségi játszótereken, parkolókban és még számtalan helyen.

Milyen előnyei vannak?

A napvitorlák látványos, stílusos, mégis egyszerű szerkezetek, amelyeknek a telepítése sem bonyolult, és nagyszerűen alkalmazhatók kis és nagy területek árnyékolására. Több formában, méretben és színben kaphatóak, így biztosan megtaláljuk a számunkra megfelelőt.

További nagy előnyük, hogy nem kerülnek sokba, így ha több darabra van szükségünk egy terület védelmére, akkor sem kell sokat fizetnünk. Hatékonyan szűrik meg a napsugarakat, és akár még az esőnek is ellenállnak, illetve szeles teraszokra is kiváló megoldást jelentenek. Kell ennél több?
NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Találd meg a tökéletes kerti széket! (x)
  Az idei nyár színe
  Zöld építészeti megoldásokban gazdag irodaházat avattak fel
  Kereskedői hűségprogram a Veluxtól

További hírek ebben a kategóriában

Tippek a műkörmös kiválasztásáho...
Lesz támogatás 2024-ben fürdőszo...
Melyek most a legnépszerűbb onli...
Korszerű klímatechnika – h...