Hírek
23448 hír az adatbázisban
Új HR igazgató csatlakozott a Decathlon csapatához
Marketinginfo.hu - 2024-02-16 10:38
Karrier

Peszeki Gabriella októberben csatlakozott a nemzetközi sportszerforgalmazó csapatához.

A HR szakember több mint 10 éves vezetői tapasztalattal rendelkezik a telekommunikációs, FMCG és gyártói szegmensekben, a HR mellett közgazdász végzettséggel is rendelkezik, tapasztalt Business Coach.

Gabriella több multinacionális cégnél szerzett szerteágazó szakmai tapasztalatot, többek között HR Business Partnerként, nemzetközi szakértőként, szervezetfejlesztési vezetőként, valamint személyügyi vezetőként is. Széleskörű szakmai tudását és tapasztalatát az új pozíció kihívásain és feladatain túl új perspektívák megnyitására tervezi felhasználni. A szakember korábban dolgozott a Magyar Telekomnál, a Coca Cola-nál, a Mercedes Benz-nél és az RTL Magyarországnál is - utóbbi pozícióból váltott a Decathlon színeibe.

"Az életemben mindig fontos szerepet kapott a sport, számomra és családom, gyermekeim számára is napi aktív elfoglaltság, ezért különösen közel áll hozzám az a szemlélet, melyet a Decathlon nyújt dolgozói és vásárlói számára. A cég emberközpontú kultúrája, az inkluzív szemlélet is nagyon közel áll hozzám - a vezetői feladatok mellett már az első hetekben megismerkedtem az üzletek és a raktárak csapataival, így első kézből tapasztalhatom, milyen pozitív légkörű közösséget alkot az 1500 főt meghaladó munkavállalói kollektíva" - mondta Peszeki Gabriella.

Hisz a folyamatos tanulásban, a csapatmunkában, a transzparens kommunikációban és az analitikus képességek kihasználásában, legkedvesebb területe a tehetség- és szervezetfejlesztés. Célja, hogy a stabil alapokra támaszkodva olyan légkört teremtsen a rábízott kollégák számára, melyben hosszútávú céljaikat elérhetik és a gyorsan változó időkben is biztonságban és támogatva érzik magukat - ebben az adatközpontú gondolkodás is segíteni fogja.

Meggyőződése, hogy a kollégák kiválasztása, motiválása és közösséggé formálása egy ilyen környezetben, mint a Decathlon igazán motiváló, ahol a HR üzleti partnerként valós értéket teremt. Gyermekkora óta sportol, legfőképp vízi sportokat űz, legújabban pedig funkcionális edzéseken vesz részt.NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  A Decathlon és az Igazgyöngy Alapítvány együttműködése
  Csomagkiadó robotokat állított üzembe a Decathlon
  A Decathlon és a Lumenet az Év Internetes Kereskedői 2019-ben
  Elektromos töltők a Decathlon áruházáknál
  Új vezető a magyar Decathlon élén
  Jótékony célért tekertek a Decathlon munkatársai és vásárlói
  A Decathlon osztrák piacának kiépítése
  A Decathlon az év kereskedője

További hírek ebben a kategóriában

A nők közel fele nem tér vissza ...
Egyre több vállalatnál döntenek ...
Új Marketplace-vezető az eMAG Ma...
Tízből négy diák úgy látja, könn...