Hírek
23441 hír az adatbázisban
Korszerű klímatechnika – hogyan fejlődtek a modern berendezések? (x)
Marketinginfo.hu - 2024-03-04 09:31
PR

Az évek folyamán jelentősen megváltoztak az igényeink, és ezzel összhangban az arra való törekvések is, hogy befolyásoljuk a közegünket, beleértve a levegő hőmérsékletét, a tisztaságát, a páratartalmát.

A ventilátorok megjelenésével, valamint az elektronikai fejlődéseknek köszönhetően jelentősen fellendült ez az iparág, bár a kezdetekben még inkább ipari célú felhasználás dominált.

Áttörés a klímatechnikában

Az 1920-as években a korábbi tendenciák megváltoztak, és megnövekedett az igény a személyes felhasználásra is, ennek következtében komplexebb készülékek kerültek a piacra. Ugyanakkor nem kérdés, hogy a gazdaságosság is lényeges szemponttá vált, hiszen az energiaárak jelentős emelkedése miatt olyan megoldásokra volt szükség, amelyek mellett ez megvalósulhat.

A Zimankó Kft klímák telepítésében, javításában, karbantartásában is a segítségére lehet. Ha tehát jó ideje fontolgatja, hogy kedvezően befolyásolná életterét, kérjen ajánlatot a szakemberektől.

A gazdaságosság mellett természetesen a berendezések megjelenése, kialakítása is komoly szerepet kap, hiszen a társadalmi elávárásoknak is meg kell felelni. A személyes célokra használt készülékek esetében különösen fontossá vált a könnyű vezérlés, a komfort, valamint a dizájn is, ugyanis a berendezésnek valamelyest illeszkednie kell a lakókörnyezetbe.

Ismerje meg az invertert!

Szintén hozzájárult a fejlődéshez az inverter, amely egy fokozatmentes teljesítményszabályozó elektronika, ennek hála a berendezés üzemelhet 25, 50 vagy akár 100%-on is. A szoftver pozitívan befolyásolja a készülékek jellemzőit, azaz a klíma kedvezőbb körülmények mellett működtethető. Ebbe beletartozik az alacsonyabb zajszint, az optimális energiafogyasztás, a fokozatos indítás és leállás, a teljesítménykiegyenlítés.

Természetesen nem szabad kizárólag az inverterre csodaként gondolni, hiszen egy "eszközről" van szó, amely az elektromos motor fordulatszámát képes módosítani.

Mire fontos odafigyelni a klímák kapcsán?

A korábban taglalt előnyök teljesülése érdekében elengedhetetlen a szoftver is, éppen ezért a vásárlás előtt célszerű alaposan utánajárni a beépítendő készülékek kapcsán ennek is. Érdemes referenciákat kérni, összehasonlítani az egyes berendezéseket.

Már az ajánlatkérés során számításba kell venni az igényeinket, a beszerelés körülményeit, a rendelkezésre álló területet, de mindehhez szakember segítségére is szükség lesz. A Zimankó Kft munkatársai készséggel segítenek az igényfelmérés során is.

Minden egyes kivitelezés egyedi terv alapján valósul meg, korszerű berendezések által a megrendelők egyéni kéréseinek figyelmebevételével. A szakemberek precízek, rugalmasak, sok éves tapasztalattal rendelkeznek, kérjen Ön is ajánlatot, ha jó ideje tervezi, hogy komfortosabb életteret alakítana ki.




NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  'A nukleáris energia használata nélkül a klímacélok elérése lehetetlen'
  Helyes táplálkozással a klímaváltozás hatásai is mérsékelhetők
  Mit lehet tenni a klímaváltozás ellen
  Klímaváltozási stratégia a Generalinál
  Európa 2030-as klímacéljai
  Telekom a globális klímaváltozás ellen
  Ősszel is pörög a klímapiac
  Csúcson a klíma- és ventillátorok iránti kereslet

További hírek ebben a kategóriában

A vállalkozás sikerének titkos f...
Nagy lehetőségek a hőszivattyúba...
Így füvesítsd a kertet hatékonya...
Ha eddig halogattad, most már ne...
Hidraulikatartályok és tartozéka...
A húsipari gépek tömítésére mind...
Érdemes-e beruházni a precíziós ...