Hírek
23441 hír az adatbázisban
Prémium webtárhely a maximális gyorsaságért és biztonságért! (x)
Marketinginfo.hu - 2024-03-13 09:19
Digitális

A prémium webtárhely az internetes jelenlét egyik legmagasabb foka. Nemcsak a felhasználói, látogatói élményt ideértve és az oldal gyorsaságát, hanem biztonsági szempontból is.

Ráadásul a legnépszerűbb tartalomkezelő rendszerekkel is kompatibilis weboldalt építhetünk, a lehető legstabilabb alapokon.

A RackForest prémium webtárhely szolgáltatása garantálja a maximális gyorsaságot és biztonságot egyaránt. Mindehhez pedig dedikált IP-cím és ajándék SSL-tanúsítvány is jár - akár 5 napig tartó ingyenes teszt lehetőségével.

Mi az a prémium webtárhely?

A webtárhely biztosítja a weboldalak tárolását és hozzáférhető tételét az interneten, valamint nagyon fontos, biztonsági funkciót is betölt az oldal védelme érdekében. A prémium webtárhely pedig a minőség, a megbízhatóság és az extra szolgáltatások gyűjtőfogalma. Ezek talán kissé drágábbak, mégis olyan pluszokat adnak a felhasználók (és látogatók) számára, amelyek gyorsabb és biztonságosabb működést, nagyobb tárhelyméretet és magasabb szintű támogatást nyújtanak.

A prémium webtárhely legnagyobb előnyei

Amiért igazán megéri még a prémium webtárhelyet választani, az az adatbiztonság és a biztonsági mentési lehetőségek kiaknázása, valamint a megbízható és gyors szerverkapcsolat biztosítása. De tartozhatnak hozzá SSL-tanúsítványok, domain regisztráció vagy egyéb különféle telepítők is. Amennyiben bármilyen problémánk adódik, a support is sokkal gyorsabban megoldja majd azt. Aki pedig webshopot, blogot vagy egyéb rendszert épít, szintén örülhet, hiszen a kedvenc tartalomkezelőjét is integrálhatja.

Milyen tartalomkezelő rendszerekkel kompatibilis a prémium webtárhely?

A prémium webtárhelyek a legnépszerűbb tartalomkezelő rendszerekkel is kompatibilisek. Legyen szó WordPressről, Joomláról vagy Drupalról, valamint egyéb PHP-keretrendszerekről, egyedi fejlesztésekről. A felhasználók maguk választhatják meg szabadon, melyik PHP-verziót és modulokat választják, a Softaculous Installer segítségével pedig könnyen és egyszerűen telepíthetik is az adott tartalomkezelő rendszert, illetve webalkalmazást.

A bevezett Imunify360 védelmi rendszer két fő funkcióval is rendelkezik: a MODSEC webalkalmazás tűzfal (WAF) és az OSSEC nyílt forráskódú, host alapú behatolásérzékelő rendszer (HIDS) is hozzátartozik. Ezek különböző szabályok alapján blokkolják a WordPress vagy egyéb CMS-ek tipikus sebezhetőségeit, védelmet nyújtva és megakadályozva a vírusos fájlok feltöltését, egyéb támadásokat.

Az Imunify360 nagy előnye hasonló technikákkal szemben, hogy képes a captcha használatra a további tevékenységekhez, nem tiltja le az IP-címet, biztosítva ezáltal a hatékony védelmet és akár a választást az ügyfelek számára, melyik védelmi funkciót alkalmazzák.
NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Tartalomkezelő rendszert indított a JCDecaux
  Magyar siker a Sitecore Experience Award-on

További hírek ebben a kategóriában

Megvannak ‘Az Év Honlapja&...
Már minden hetvenedik dolgozóra ...
Így találd meg a tökéletes domai...
Női példaképeket keres az IVSZ é...