Hírek
23441 hír az adatbázisban
Tippek a műkörmös kiválasztásához (x)
Marketinginfo.hu - 2024-03-14 09:36
PR

A legtöbbünk, amikor elhatározza magát, hogy műkörmöt szeretne csináltatni, akkor általában kétféleképpen választ műkörmöst.

Az interneten keresztül kutakodik, kikéri az ismerősök ajánlását - bár ennél az opciónál is az interneten fogunk meggyőződni arról, hogy valóban szimpatikus-e az adott szakember munkája, vagy sem.

Fontos azonban, hogy mielőtt bárki mellett is letennénk a voksunkat, nézzünk utána alaposabban is, hiszen közel egy hónapig viseljük majd a munkáját a kezünkön!

Minőségi műköröm-alapanyagokkal dolgozik

Ha az adott szakember nem megfelelő anyagokkal dolgozik, akkor rosszabb esetben akár komoly allergiás reakciók is felléphetnek. De ha azt látjuk, hogy olyan neves márkák termékeivel dolgozik, mint amilyen a Silcare is, akkor biztosra vehetjük, hogy jó kezekben vagyunk nála.

Akkor pedig végképp, ha a kínálatában elérhető speciális műköröm alapanyag érzékenyeknek, amilyeneket a Nail4U-nál is megtalálunk. Ezek ugyanis egytől egyig professzionális termékek, melyek révén könnyedén elkerülhetők a leggyakoribb panaszok.

Fontos számára a higiénia

Egy körömszalon esetében a higiénia is rendkívül fontos, de erről sajnos csak az első látogatásunk alkalmával tudunk meggyőződni. Biztató jel lehet, ha a szakember a munka során egyszer használatos, eldobható kesztyűt alkalmaz, illetve az általa használt eszközök tiszták, és különösen nagy gondot fordít a fertőtlenítésükre.

Rend a lelke mindennek

Ha szalonba belépve azt látjuk, hogy rend uralkodik, akkor az szintén igazán biztató jelnek minősül. Hogy mit is jelent ez pontosan? A zselés tégelyek alatt a szakember mini szilikonlapokat használ, a lámpákat úgy helyezi el, hogy a vendég könnyen és kényelmesen tudja cserélni a körmeit, odafigyel az ecsetek helyes tárolására, és még hosszasan folytathatnánk a sort.

Törekszik a probléma okának kiderítésére

Ha fájdalmat vagy égető érzést tapasztalunk, miközben az általunk választott szakember a műkörmünkön dolgozik, akkor nem szabad magunkba fojtani a dolgot, hanem mindenképpen tudatni kell vele.

Amennyiben pedig egy vérbeli profival van dolgunk, akkor ő majd nem veszi magára a dolgot, hanem arra törekszik, hogy kiderítse a fájdalom okát, legyen az akár a túl vékony körömlemez, a zselé túl vastagon történő felvitele, vagy a hirtelen jött kötés.

Nem vágja le rögtön a kutikulát

Egy profi szakember tudja, hogy a kutikula védelmet nyújt a fertőzések, a gombák és a szemölcsök ellen, így nem fogja levágni a manikűr során.

Persze abban az esetben, ha a körömbőr elburjánzott, akkor elkerülhetetlen a túlnőtt bőr eltávolítása, de a képzettségének köszönhetően pontosan tudja, hogyan tegye meg ezt úgy, hogy semmiképpen se vágja túl, ami rendkívül fájdalmas tud lenni.

Reméljük, hogy az útmutatónk hasznosnak bizonyul majd, és a segítségével minden olvasónknak sikerül majd megtalálni a megfelelő műkörmöst.
NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Elindult a kézkrémszezon
  Csirkeízű körömlakk a KFC-től

További hírek ebben a kategóriában

A vállalkozás sikerének titkos f...
Nagy lehetőségek a hőszivattyúba...
Így füvesítsd a kertet hatékonya...
Ha eddig halogattad, most már ne...
Hidraulikatartályok és tartozéka...
A húsipari gépek tömítésére mind...
Érdemes-e beruházni a precíziós ...