Hírek
23441 hír az adatbázisban
Több mint 600 tonna füstölt húsáruval készül húsvétra a SPAR
Marketinginfo.hu - 2024-03-11 09:06
Kereskedelem

Széles termékválasztékkal készül az idei húsvétra is a SPAR Magyarország: a vállalat bicskei és perbáli húsüzemeiből több mint 600 tonna füstölt húsféleség.

A SPAR enjoy. convenience üzeméből pedig csaknem 20 ezer kilogramm saláta kerül az üzletekbe. A hagyományos húsvéti zöldségeket jórészt hazai termelőktől szerzi be a vállalat.

"Az idei évben március utolsó hétvégéjére esik az egyik legnagyobb ünnepünk, a húsvét, amelyre már hetek óta készülnek a SPAR-üzletek. Az ünnepet megelőző időszakban kiemelt forgalomra számítunk ebben az évben is, jellemzően a húsvét előtti két-három hétben indul a készülődés, a legforgalmasabb nap várhatóan a Nagypéntek előtti csütörtökön lesz. A SPAR az ünnepi termékek - füstölt húsféleségek, tojások, kalácsfélék, édességek és primőr zöldségek - széles választékát kínálja ilyenkor. Az elmúlt időszak tapasztalatai azt mutatják, hogy a magasabb árfekvésű, prémium termékek iránti kereslet a megszokottnál alacsonyabb lehet, ezzel szemben emelkedést várunk a minőségi SPAR márkatermékek tekintetében. Annak érdekében, hogy minél zökkenőmentesebb legyen a kiszolgálás, a SPAR és INTERSPAR áruházak munkatársainak időbeosztása is a megnövekedett forgalomhoz igazodik majd" - mondta Maczelka Márk, a SPAR Magyarország kommunikációs vezetője.
NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Díjat értek a SPAR hazai vállalkozásokat támogató programjai
  A SPAR-nak továbbra is szívügye a társadalmi felelősségvállalás
  Forgalom a SPAR-nál 2022-ben
  A Nestlé és a SPAR legújabb szemléletformáló kisokosa
  Már 80 SPAR üzletben leadható a használt sütőolaj és zsiradék
  A SPAR kitart a jó ügyek támogatása mellett
  Megállapodás született a 2023-as bérekről a SPAR-nál
  Egyre zöldebb vállalat a SPAR

További hírek ebben a kategóriában

Olcsó, de minőségi téli gumit ke...
Bombaárakkal indul a húsvéti sze...
Így nyomtat egy jó nyomtatási sz...
A Jófogás Valentin-napi felmérés...