Hírek
23441 hír az adatbázisban
Új Marketplace-vezető az eMAG Magyarországnál
Marketinginfo.hu - 2024-03-21 11:03
Karrier

Polgári Balázs korábban a társaság ügyfélszolgálatát vezette, 2024. márciustól viszont az online kereskedő bővülése szempontjából kulcsfontosságú piactér platform működését fogja irányítani.

Házon belülről érkezik az eMAG Marketplace új vezetője: Polgári Balázs korábban a társaság ügyfélszolgálatát vezette, 2024. márciustól viszont az online kereskedő bővülése szempontjából kulcsfontosságú piactér platform működését fogja irányítani.

Márciustól Polgári Balázs tölti be a Marketplace Director pozíciót az eMAG Magyarországnál: a szakember 2017-ben csatlakozott a vállalathoz ügyfélszolgálati vezetőként. Ebbéli munkakörében évek óta közreműködik az eMAG Marketplace platformjának működtetésében, hiszen az ügyfélszolgálat dedikált részlege egyaránt kapcsolatot tart a piactéren árusító kereskedőkkel és a platformról rendelő felhasználókkal.

Magyarországon az eMAG piactér üzleti modell egyik fontos zászlóvivője: Marketplace platformja segítségével a vállalat közel tízmilliósra bővítette termékkínálatát, és a magyar webáruházában tíz termékből közel hatot már a Marketplace-partnerek értékesítenek.

A vállalat Marketplace Academy néven teljeskörű, a webes étékesítési csatorna kialakításától az online marketing használatához minden szükséges alapismeretet tartalmazó online tananyaggal segíti partnereinek munkáját. Egy másik fontos feladatának pedig azt tekinti az eMAG, hogy a platformján már jelen lévő partnereit rávegye a határon túli kereskedelemre, hiszen a magyar, román és bolgár piacon keresztül 35 millió potenciális ügyfelet érhetnek el.

"A Marketplace platform kulcsfontosságú az eMAG növekedése szempontjából, és Polgári Balázs már megismerhette a folyamatainkat, és nemcsak belülről, hanem az ügyfél szemszögéből is rálátása van rájuk. Mivel az elmúlt hat évben részt vett a vállalat számos stratégiai projektjének megvalósításában, számítunk további sikeres munkájára új szerepkörében" - kommentálta az új Marketplace-vezető kinevezését Daradics Kinga, az eMAG Magyarország ügyvezetője.

A tanulmányait hazai és hollandiai felsőoktatási intézményekben megszerző szakember egyaránt rendelkezik logisztikai, illetve B2B és B2C kereskedelmi területeken szerzett vezetői tapasztalatokkal. Polgári Balázs karrierje során logisztikai szolgáltatónál, a világ egyik legnagyobb autókölcsönző vállalatánál, illetve egy amerikai IT-disztribútorcég hazai szolgáltatóközpontjánál, továbbá egy amerikai szoftvercég magyar leányvállalatnál töltött be pénzügyi elemzői, logisztikai szakértő és ügyfélszolgálati vezetői munkaköröket.

"Ahogy termékek egyre szélesebb körét szerzik be az emberek online, világszerte és Magyarországon is egyre nagyobb teret hódít a Marketplace üzleti modell. Izgalmas kihívásnak tartom, hogy az eMAG-nál egy ilyen iparági átalakulás közepette van lehetőségem menedzselni a további bővülésünket, és segíteni a helyi kereskedőpartnereinket a régiós piac felé való nyitásban" - mondta el Polgári Balázs, az eMAG Magyarország új Marketplace vezetője.NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Daradics Kinga az eMAG Magyarország új ügyvezetője
  Új HR-igazgató koordinálja az az eMAG és az Extreme Digital egyesült csapatát
  Új marketingigazgató viszi tovább az eMAG és az Extreme Digital márkákat
  Hatalmas siker az eMAG Marketplace
  Növelte forgalmát az eMag
  Új kereskedelmi igazgató az eMAG.hu-nál
  Nő az eMAG Marketplace
  Új marketingmenedzserrel erősít az eMAG

További hírek ebben a kategóriában

A nők közel fele nem tér vissza ...
Egyre több vállalatnál döntenek ...
Tízből négy diák úgy látja, könn...
Vajon milyen kőművesként dolgozn...