Hírek
23441 hír az adatbázisban
Márkus Gergely lett a Mastercard magyarországi és szlovéniai igazgatója
Marketinginfo.hu - 2024-04-02 12:50
Karrier

A Mastercard bejelentette, hogy mától új vezető, Márkus Gergely felel a magyar és a szlovén piacok stratégiai és operatív irányításáért.

"Nagy megtiszteltetés számomra, hogy engem bíztak meg a magyar és szlovén csapat vezetésével ebben az izgalmas időszakban. A Mastercardnál továbbra is azon dolgozunk, hogy megőrizzük piacvezető pozíciónkat azáltal, hogy a magyar banki és kereskedelmi partnereinket a legújabb innovációinkkal és közös fejlesztésekkel segítsük a fizetések digitalizálásában. Emellett pedig új területeken is tovább szeretnénk erősíteni piaci jelenlétünket, legyen szó kibervédelemről, AI-alapú azonosítási folyamatokról, vagy akár innovatív kereskedelmi megoldásokról. Szerencsésnek tartom magam, hogy aktív szerepem lehet ebben a következő években" - mondta kinevezése kapcsán a vezető.

"Nagyon örülünk, hogy Márkus Gergely személyében egy, a helyi és nemzetközi piacokat egyaránt jól ismerő szakember veszi át a magyar és szlovén csapatok irányítását. Korábbi feladatkörében mindig kiemelkedő eredmények születtek, így biztosak vagyunk abban, hogy a mostani, új szerepkörében sem lesz ez másképp"- mondta Peter Bakenecker, a Mastercard Közép-Európáért felelős elnöke.

Márkus Gergely 2019-ben csatlakozott a Mastercardhoz a cég tanácsadói feladatait ellátó Advisors csapat igazgatójaként, ahol stratégiai projektek megvalósítását felügyelte magyarországi és európai ügyfelek számára. Alelnökként és klasztervezetőként társfejlesztője és vezetője volt a budapesti Advisors Hubnak.

A Mastercardhoz csatlakozása előtt a McKinsey & Company vezetői tanácsadójaként dolgozott fizetési, banki és biztosítási iparágak ügyfeleinek szolgálatában Európa-szerte. MBA diplomáját az Oxfordi Egyetemen, alapdiplomáját a budapesti Corvinus Egyetemen alkalmazott közgazdaságtanból szerezte.NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Minden harmadik magyar kártyabirtokos fizet rendszeresen mobillal
  65 millió forintos támogatás az MBH Bank- és a Mastercardtól
  Green Friday kampányt indít a Mastercard
  A Mastercard újra keresi az év bankját
  Lezárult a pályázás a Mastercard - Év Bankja 2022
  Magyar régiós vezetőt nevezett ki a Mastercard
  Új üzletfejlesztési és értékesítési vezető a Mastercard élén
  Új régiós vezetők a Mastercardnál

További hírek ebben a kategóriában

Egyre több vállalatnál döntenek ...
Új Marketplace-vezető az eMAG Ma...
Tízből négy diák úgy látja, könn...
Vajon milyen kőművesként dolgozn...