Hírek
23441 hír az adatbázisban
Egy jó szakember mindent megcsinál helyettünk? (x)
Marketinginfo.hu - 2024-04-17 09:09
PR

Ez így azért erős túlzás, de az mindenképpen előnyt jelent, ha a nyílászárós cég az egész folyamatban segíteni tud nekünk, nem csak annyiból áll a feladata, hogy beszereli a megvásárolt ablakokat, ajtókat "és kész".

A felújítási, javítási munkálatok minden tekintetben nagy kihívást jelentenek, így nem árt, ha a teljes projekt alatt minden támogatást megkapunk.

A tervezéssel elkezdődik a szakemberek feladata

A PET-RO Nyílászáró szolgáltatásainak segítségével nem lesz olyan szakmai kihívás, feladat, amit ne lehetne teljesíteni. Melyek azok a műveletek, amiben mindenképpen szakértőre lesz szükségünk?

Az együttműködés már a tervezés szakaszában el kell, hogy kezdődjön. Szükség van egy helyszíni felmérésre, hogy egyáltalán meg lehessen határozni azt, hogy milyen megoldások kerülhetnek szóba. Ezt követően a szakértői ajánlás alapján kell kiválasztani az ideális modellt, majd megvásárolni azt.

Ezek még csak az első lépések voltak. A kiszemelt nyílászárók esetében mindenképpen a prémiumminőséget kell keresni. Nem szabad az olcsó megoldásokra támaszkodni, hiába csábítóak a költséghatékonyság miatt elsőre, hisz alacsony a bekerülési költség, de hosszú távon sokkal drágábbnak fognak bizonyulni.

Olyat kell keresni, ami a biztonság, megbízhatóság, tartósság és helytállás területén is kiemelkedőt tud nyújtani. A nyílászárók beépítése, cseréje vagy felújítása nem egy olyan művelet, amit évente szeretnénk megismételni, sőt, általában évtizedes távlatban kell mérni azt, hogy mennyi ideig fog jól teljesíteni az adott kialakítás.

Ez a műveletet nem lehet saját kezűleg elvégezni. Ha meg is hibásodik a beszerelt nyílászáró, akkor semmiképpen se próbáljuk "megoldani okosba", mert az csak további költségekhez és a garancia elvesztéséhez fog vezetni.

Folyamatok a beszerzés után

Ha megvan az ideális nyílászáró, ami majd otthonunkba kerül, akkor el is kezdődhet a gyakorlati szakasz. Ez általában a meglévő ablakok, ajtók kibontásával kezdődik.

Sokan úgy gondolják, hogy ez a folyamat több hétig is eltarthat és az egész család élete felborul miatta. Megfelelő tervezéssel azonban az egész nagyon kevés időre lerövidíthető. Gyorsaságra és precizitásra van szükség, ezért is ajánlott olyan szolgáltatót keresni, ami mindkettőben jeleskedik.

Az új nyílászárók beépítése során persze keletkezik hulladék, de ezt a minőségi szakemberek rövid időn belül elszállítják, ráadásul szelektív formában, hogy a környezet védelme közvetett és közvetlen módon is megvalósuljon.

A végső simítások után sem fejeződik be a munka

Ha a helyén van az új ablak, ajtó, akkor még szükség lehet némi ráncfelvarrásra, glettelésre, élvédők felhelyezésére vagy éppen gipszkartonozásra.

Ha ezzel kész is vagyunk, használatba vehetjük az új nyílászárókat és kiélvezhetjük annak minden előnyét. Ez azonban nem jelenti azt, hogy a szolgáltatóval már nem fogunk találkozni. A minőségi szakemberek akkor is segíteni fognak, ha a későbbiekben valamilyen probléma, kérdés merül fel.
NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Hogyan fokozhatjuk a motorikus nyílászárók előnyeit?

További hírek ebben a kategóriában

Ha eddig halogattad, most már ne...
Hidraulikatartályok és tartozéka...
A húsipari gépek tömítésére mind...
Érdemes-e beruházni a precíziós ...