Hírek
23447 hír az adatbázisban
Mi minden készíthető famintás alumínium kerítéslécekből? (x)
Marketinginfo.hu - 2024-05-22 09:12
Outdoor/indoor

Amikor az ingatlanokat határoló építmény tervezésére és elkészítésére kerül a sor, egyre többen részesítik előnyben az alumíniumkerítéseket.

Ugyanis a hagyományos kerítésanyagokkal ellentétben az alumíniumkerítések minimális gondozást igényelnek.

Napjaink rohanó világában, megváltozott életmódunk mellett kevesen tudunk és akarunk az otthonunkban felmerülő karbantartási munkákkal foglalkozni, ezért igyekszünk gondozásmentes alapanyagokból elkészíteni, amit csak lehetséges. Az időjárás viszontagságainak kitett kerítések és teraszburkolatok tipikusan ilyen szerkezetek. De az alumínium famintás kerítés előnyei máshol is használhatók. Tarts velünk, és mutatunk néhány ötletet!

Egy nagyszerű időtálló alapanyag

Nincs is jobb dolog, mint az újonnan elkészült otthon, hiszen kezdetben minden eleme szép és sérülésmentes, azonban 1-2 év elteltével egyre több elfoglaltságot ad a karbantartás az állagmegőrzés érdekében. Ha nem akarsz magadnak sok munkát, válassz gondozásmentes alapanyagokat!

Az alumínium egy remek alapanyag, ugyanis könnyű, maximálisan időjárásálló, és gyárilag bármilyen színre festhető, így készíthető belőle kerítés, kerti bútor és számos más szerkezet. Nem fakul, ellenáll az erős UV-sugárzásnak, a nedvességnek, a kártevőknek, a korróziónak.

Ha a hagyományos fa alapanyag helyett alu profilokból készíted az új kerítést, elfelejtheted az időrabló és költséges évenkénti csiszolást és festést, mégis tartós és szép lesz a végeredmény.

Modern, egyszínű vagy famintázatú alukerítések

Szeretnéd a kerítést megújítani, de szívesen lemondasz a macerás kerítésfestésről? Válaszd az alumínium kerítéselemekből készült tartós és esztétikus alternatívát, amely többféle megjelenésben és színben elérhető, így garantáltan találsz olyat, amelyik megfelel az elképzeléseidnek és a környezet színvilágának!

És akár famintázattal is rendelheted, ha a klasszikus fakerítések szépségére vágysz, messziről senki nem mondja meg, hogy más alapanyagból készült.

Szabadságot biztosít a tervezés és a megvalósítás során, ugyanis az elképzeléseidnek megfelelően rakhatod a léceket vízszintesen vagy függőlegesen, különböző lécközökkel vagy zártan, ha a magánszféra megőrzése a cél.

Tartós, időtálló megoldást jelent, 15-20 évig semmi gondod nem lesz rá, nyugodtan hátradőlhetsz, és elégedetten szemlélheted a kerítésedet.

Számos lehetőség

Famintázatú alulécekből azonban nemcsak kerítés készülhet, építhetsz belőle pergolát, alkalmas terasz- és erkélykorlátnak, de a kerítéshez illő kukatároló is készíthető belőle. A manapság divatos, fából készült kültéri falburkolatot is helyettesítheted időtálló alumínium elemekkel, így az épület megjelenése karbantartás nélkül is vonzó marad évtizedeken át.

A Kerítés Profilnál az alumínium kerítésrendszerekhez valamennyi szükséges kiegészítő elemet is beszerezhetsz, és a láthatatlan csavaroknak köszönhetően gyönyörű megjelenést biztosíthatsz a belőle készült építményeknek.
NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Időtálló, gyönyörű kerítés WPC-ből (x)
  Hasznos tanácsok kerítésválasztáshoz (x)
  Összefogás az újpesti Királykerti Tagóvodáért
  Iskolafelújításban vett részt a Budapest Bank
  Átadták Magyarország első pozitív falát
  Kórházfelújításra áldozott a Poli-Farbe

További hírek ebben a kategóriában

2319 műanyag kupakból rakták ki ...
Különleges taxi járja Budapest u...
Csekk helyett tej
Amit az előszoba sugall a lakás ...