Hírek
23467 hír az adatbázisban
Kerítésépítés és teraszburkolás garanciálisan (x)
Marketinginfo.hu - 2024-06-20 09:11
PR

Otthonunk felújítása és építése esetén a kerítéseket és a teraszburkolatokat is úgy válasszuk meg, hogy kellő garanciát biztosítsanak hozzá.

A minőségi anyagokból épített burkolatok több éven keresztül is szolgálják az ottlakók kényelmét, tehát mindenképpen jobban megéri ezt választani a költségek tekintetében is.

A WPC kerítés 1 év garanciával, emellett 10 év európai gyártói garanciával vásárolható meg például a WPC DECK kínálatából. A 20 éves piaci múltra visszatekintő vállalkozás a teraszburkolatokra és a falburkolatokra is garanciát vállal, így ezeknek a telepítését is meg kell fontolni.

Mire nyújtanak garanciát?

A gyártók a korhadás, a gombásodás, illetve a kártevők ellen is vállalják a garanciát. Maguk a termékek nagyon masszívak, hiszen jól ellenállnak az időjárási körülményeknek. Magyarországon egyre több alkalommal fordul elő jégeső, amely súlyos károkat tud okozni. Egy-egy épület külső szigetelését pár perc alatt a nullával teszi egyenlővé, de a WPC falburkolattal ezt elkerülhetjük. Ugyanez vonatkozik a teraszburkolatokra is, amelyeket szintén érhet például jégkár.

A garancia mellett miért jó még a WPC termékeket választani?

A termékek mindegyike eleganciát sugároz, így bármely otthon méltó dísze lehet. A különleges felületek és formák, valamint a mintázat teszi még különlegesebbé ezt az építőanyagot. Bízzunk a szakemberek ajánlásában, és döntsünk mi is a megbízható márka mellett, amikor otthonunk felépítéséről van szó.

Manapság egyre nehezebb olyan építőanyagokat találni, amelyek minőségiek, és ezáltal évekig szolgálják a tulajdonosok igényeit. További hatalmas előnye a gondozásmentesség, azaz semmi dolgunk nem lesz vele évekig. Nem kell olajozni és évente festeni, mint a hagyományos fát. Sokan már megbánták, akik a természetes fa mellett tették le a voksukat, hiszen nagyon nagy odafigyelést igényel a karbantartása.

Közeledik a nyár, így érdemes garanciális anyagokból leburkolni a medence környékét

Nincs is annál jobb, mint amikor kulturált megközelítési lehetőséget biztosítunk a medencéhez. Ez mind esztétikai, mind pedig biztonsági szempontból előnyös lehet, főleg azoknál a családoknál, ahol idősek és gyerekek is vannak. A garanciális goodwood WPC teraszburkolat erre a célra például tökéletesen megfelelő.

A termék fő alkotóeleme a farost, amely 55%-ban található meg benne, emellett környezetbarát adalékokat és polimert is tartalmaz. A gyártó mindent megtesz annak érdekében, hogy környezetkímélő termékeket forgalmazzon, ezért is érdemes mellettük letenni a voksunkat. Az apró faszemcsék megtalálhatók a felületen, köszönve az igen magas farosttartalomnak.

Telepítés után olyan érzésünk lesz, mintha természetes fával burkolnánk körbe a medencét, így biztosan sokan fogják irigyelni ezt a beruházásunkat. Mivel fontos a fa természetes szépségének a megtartása, ezért a színárnyalatokban lehetnek különbségek, de ezek csak még impozánsabbá teszik majd a medence környékére lefektetett burkolatot.
NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Nem romlottak a lakás-felújítási kilátások
  A lakásfelújítás ébredhet elsők között a járvány okozta rémálomból
  Továbbra is fókuszban a felújítás
  Több mint 60% lakásvásárlásra, vagy felújításra költi a támogatást
  Provident kölcsönök szabad felhasználásra
  Nyaralás és a lakásfelújítás mindenek előtt
  Házfelújítás OBI módra

További hírek ebben a kategóriában

Mire való a balesetbiztosítás, é...
Egyedülálló elismerésben részesü...
A dongó motorok karbantartása (x...
Költséghatékony tárolás palackok...