Hírek
23467 hír az adatbázisban
Megmutatjuk, milyen lehetőségeitek vannak, ha vékonyabb pénztárcából vásároltok jegygyűrűt! (x)
Marketinginfo.hu - 2024-06-24 09:02
Kereskedelem

A mi kultúránkban az esküvők nélkülözhetetlen kelléke a karikagyűrű, amivel jelképesen a házasságot pecsételik meg a párok.

Ennek anyaga legtöbbször arany, de más lehetőségek is vannak. Mindenképpen érdemes tartós nemesfémet választani, hogy ne csak a házasság legyen hosszú távú, hanem a gyűrű is, amit az ujjatokon viseltek.

A jegygyűrű tehát időtálló minőségű kell legyen, ami méltón képviseli szerelmeteket és egymásnak tett ígéreteteket. Most nézzük meg, milyen lehetőségeitek vannak ebben a tekintetben, akár abban az esetben, ha nem áll pillanatnyilag megfelelő anyagi keret a rendelkezésetekre.

A klasszikus arany karikagyűrű

A FEIL kínálatában található ragyogó arany karikagyűrűk kiváló kopásállósággal rendelkeznek, ami azt jelenti, hogy tényleg elkísérhetnek benneteket életetek végéig. Strapabíróak és csillogásukból sem veszítenek az évek során.

Drágakővel is kérhetitek, hiszen ma már ennek is nagy divatja van. Elképesztően ragyognak a Swarovski cirkóniákkal kirakott jegygyűrűk is, ezek is nagyon kedveltek a hölgyek körében. Sárga, fehér, rozé és vörös árnyalatú aranygyűrűt is választhattok, de ha merészek vagytok, akkor ezek valamelyikének keverékéből is készíttethettek egyedi darabot.

A karikagyűrű szélessége is lényeges pontja a választásnak, attól is függ, milyen az ízlésetek, mi áll jól nektek, illetve nem utolsósorban az anyagi háttértől. A vékonyabb is lehet szép, nem is mindenkinek áll jól a vastag gyűrű. De nézzük, mit tehettek, ha pillanatnyilag nehézségekbe ütközik egy drágább nemesfém megvásárlása, vagy csak egyszerűen nem kedvelitek valamiért az arany egyik árnyalatát sem.

Milyen jegygyűrűt vegyetek kisebb költségvetés mellett?

Bár az ezüst nem olyan tartós anyag, mint az arany, de nagyon szép. Kevésbé erős, ezért inkább a mindennapos használatra szokták javasolni. Viszont ebből is készülhet gyönyörű jegygyűrű, ha nem engedhetitek meg magatoknak az aranyat.

Annyit azonban érdemes tudni, hogy később valószínűleg cserére fog szorulni, mert gyorsabban elhasználódhat. Amikor az élethelyzetetek megengedi, célszerű helyette beszerezni egy aranyat, vagy ha még különlegesebbre vágytok, és anyagilag is rendbe jöttetek, választhattok akár platinát is. De mi is az a platina?

A kikezdhetetlen platina

A platina egy nagyon erős és időtálló anyag, amit generációról generációra adhatnak majd leszármazottaid. A színe fehér-ezüst és káprázatosan csillog, ezért is kedvelik annyira a házasulandó párok.

Nagyon esztétikus és dekoratív, bármelyik nő szívesen választja ezt a kivitelt is, amennyiben megteheti. Mindenképpen érdemes meggondolni, hiszen igazán ellenálló és elnyűhetetlen anyag, ami ráadásul lenyűgözően szép is.

Az ékszer, a platina és az arany is nagyon jó befektetés, hiszen nemcsak ragyogásukat őrzik meg, hanem az értéküket is.
NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Egyedi ékszer, nem mindennapi érzelmek (x)
  Neked is fejtörést okoz a következő házassági évfordulóra szánt ajándék? (x)
  Az eljegyzési gyűrű kiválasztása (x)
  A jegygyűrű titkai (x)
  Ékszerkollekció az újrahasznosított aranyból
  Holtverseny az év marketingese díjátadón

További hírek ebben a kategóriában

Olcsó, de minőségi téli gumit ke...
Bombaárakkal indul a húsvéti sze...
Több mint 600 tonna füstölt húsá...
Így nyomtat egy jó nyomtatási sz...