Hírek
23467 hír az adatbázisban
Miért érdemes vászonképpel díszíteni a falakat? (x)
Marketinginfo.hu - 2024-06-24 09:52
Design

A lakás berendezésekor az a cél, hogy otthonos, saját ízlésünknek megfelelő lakásbelsőt alakítsunk ki.

A bútorok, a kárpitok, a burkolatok segítségével kifejezhetjük személyiségünket, megmutathatjuk azt, hogy mi az a stílus, ami bennünket képvisel. A falakat is díszíteni kell, hiszen üresen egyáltalán nem mutatnak jól, ehhez pedig érdemes képeket használni.

Pénzügyi szempontból azonban egyáltalán nem mindegy, hogy mit választunk a dekorálásra, ha pedig a keretünk szűkös, akkor nyilvánvaló, hogy költséghatékonyságra kell törekedni.

Mi is pontosan a vászonkép?

Az Interneon oldalán is megrendelhető vászonkép egy olyan alkotás, melyet úgy hoznak létre, hogy egy megadott képet vászonra nyomtatnak, majd pedig ezt egy fakeretre feszítik. Egy speciális nyomtatóval viszik fel a hordozóra a képi anyagot, ennek következtében tartós és magas minőségű lesz.

Hogyan rendeljünk vászonképet?

A megrendelés előtt ki kell választani azt a fotót, amelyikből el szeretnénk készíteni az alkotást. Ezt egyszerűen fel kell tölteni a szolgáltató oldalára, el kell dönteni azt, hogy mekkora méretben legyen a nyomtatás, majd le kell adni a rendelést. Ahhoz, hogy szép legyen az elkészült mű, jó felbontású fotót szükséges, ellenkező esetben homályos vagy pixeles lesz a végeredmény.

Festmény vagy vászonkép?

A vászonképek nagyon tartósak és ellenállóak, és nem kell ezeket annyira félteni, mint egy festményt. Nem fakulnak, nem karcolódnak és a nedvességnek is ellenállnak. Évekig gyönyörködhetünk bennük, mivel nagyon tartósak.

Attól függően, hogy hová szeretnénk tenni a képet, különböző témájú fotót érdemes kiválasztani. Más illik a hálóba, más a nappaliba és a gyerekszobába. A vászonképek akárhová kirakhatók, minden helyiségben remekül mutatnak, csak a stílusban odaillőt kell kiválasztani.

Ezek a képek megfizethetőek, nem kerülnek olyan sokba, mint egy festmény, ezáltal akár minden helyiségbe vásárolhatunk belőlük egy-egy stílusos darabot. Nem gond, ha alacsony a költségvetésünk, mert kevés pénzből is kiváló végeredményt lehet létrehozni.

A kép kiválasztása

Azért, hogy olyan kép kerüljön ki a falra, ami tetszeni fog nekünk, elsősorban a stílusra érdemes figyelni. Nem mindegy, hogy minimalista stílusú a lakás vagy klasszikus, esetleg art-deco, skandináv, modern, rusztikus, indusztriális, netán mediterrán. Ezek mindegyikébe másféle vászonkép illik. Figyelni kell arra, hogy mind színben, mind témában passzoljon az adott helyiségbe.

Milyen méretet rendeljünk?

A rendelés során ki kell választani a méretet, ami a 30x30-astól egészen a 150x100 centiméteresig lehetséges. A falfelület és a szoba nagyságát is figyelembe kell venni ehhez, de több, kisebb képet csoportosítva is feltehetünk a falra.

A vászonképet szem magasságba kell kihelyezni, így kényelmesen megnézhetjük, és arányos is lesz. A bútorokhoz, ablakhoz is viszonyítani kell, ne legyen ezekhez túl közel, mert így nem lesz olyan mutatós. Ha igazán szemrevaló megoldást szeretnénk, akkor speciális megvilágítást is alkalmazhatunk.
NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Különleges fényképnyomtatási technológia

További hírek ebben a kategóriában

Hogyan legyen a kis lakás is diz...
Milyen a tökéletes alap egy make...
3D szobrok – térlátás és k...
Varródobozok és varrókosarak a h...