Hírek
20073 hír az adatbázisban
Sármellékről is repül a DHL
Marketinginfo.hu - 2007-09-12 16:09
Egyéb

Szeptember 3-án megnyílt a DHL Express második repülőtéri bázisa: a szállítmányozó vállalat repülőgépe már az első nap több tonna rakománnyal emelkedett a levegőbe.

A DHL gép hétfőtől péntekig teljesít szolgálatot a Nyugat-Dunántúlon. Kora reggel érkezik, s a nap végén, a késő esti órákban indul vissza Lipcsébe, a vállalat Express Európai légi elosztó központjába, ahonnan a küldemények tovább "utaznak" a címzettekhez.


A szállítmányozó vállalat a beruházásnak köszönhetően akár 5-5,5 óra extra termelési időhöz tudja juttatni a szolgáltatásait igénybe vevő vállalkozásokat. Az új bázis létrehozásával ugyanis jelentősen kitolódott a "cut off time" (a küldemény felvételének legkésőbbi időpontja), így 3 órával később is elég lehet feladni a csomagokat, miközben a címzettek 2,5 órával hamarabb kézhez kaphatják a küldeményeket.

Az emelt szintű szolgáltatás lefedi Zala, Somogy, Baranya, Tolna megye teljes területét, valamint érinti Vas, Fejér és Veszprém megyét. A DHL jelenleg a déli 12 előtti nemzetközi csomagkézbesítési lehetőséget kínálja a régió minden nagyvárosában, az európai légi hálózat további optimalizálásának köszönhetően azonban 2008 első negyedévétől akár 10 óra előtti kézbesítést is vállal a vállalat.NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Új logisztikai központ a DHL Expressnek
  Új szolgáltatást indít a FedEx
  Távolból is szemmel tarthatók a DHL küldemények

További hírek ebben a kategóriában

Javaslatok a GDPR bevezetését el...
Adatvédelem és sajttermelés a DI...
Szokásos szinten a BMI
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket kí...